Terug

Hm cirkelzaagbladen voor laminaat en Trespa® (13)

Zaagbladen met trapezium vlaktand geschikt voor het afkorten van harde materialen zoals laminaat, Trespa, HPL en melamine.

Zowel verkrijgbaar in GoldLine (professioneel gebruik) en BlueLine (particulier gebruik).

Filters

Hm cirkelzaagbladen voor laminaat en Trespa®

Trespa zagen

Het zagen van materialen zoals Trespa en HPL is met een reguliere hardmetalen houtzaagblad niet te realiseren. Het is van groot belang om het juiste gereedschap te gebruiken. Zowel voor uw eigen veiligheid als voor het te bewerken materiaal. Onze zaagbladen hebben een fijne vertanding, zodat u Trespa kunt zagen met een strakke zaagsnede en zodat je zaagblad langer scherp blijft op dit harde materiaal. Onze zaagbladen hebben een speciale geometrie en een top keuze aan materialen zodat ze geschikt zijn voor deze harde materialen.

Laminaat zagen

Als je laminaat gaat leggen ontkom je er niet aan dat je deze op maat moet zagen. De zaagbladen in deze categorie zijn hier speciaal geschikt voor. Ook voor het zagen van laminaat met een cirkelzaag is het belangrijk om een zaagblad te gebruiken die fijn getand is en als je aan de slag gaat, altijd met de decoratieve kant van het laminaat naar boven te zagen.

Trespa zaagblad

Onze Trespa zaagbladen beschikken over een trapezium-vlaktand, hierdoor ontstaat er een mooie zaagsnede zonder splinters of uitbraken in het materiaal. Het aantal zaagtanden is van belang om het materiaal af te voeren, een te fijn zaagblad kan dit niet goed afvoeren maar een grof zaagblad ‘hakt’ door het Trespa heen, twijfel je over wat voor jou de beste optie is? Neem dan contact met ons op.

Laminaat zaagblad

Met onze laminaat zaagbladen kun je makkelijk door het laminaat heen zagen. Door de tanden kun je gemakkelijk door de melanine toplaag heen zagen met een lange standtijd. Zorg dat je de tijd neemt voor het zagen van laminaat en het is van groot belang voor het resultaat dat het zaagblad schoon, scherp en goed onderhouden is. Zo kun je een goede dwarssnede maken op belegde soorten hout en laminaat. Gegarandeerde goede prestaties.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    BStools.nl 9 / 10 - 9 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »