Terug

HM zaagbladen voor accu cirkelzaagmachines (12)

BS Tools biedt een groot assortiment hardmetalen (HM) zaagbladen aan speciaal geschikt voor accu machines. Speciaal ontworpen dunne cirkelzaagbladen voor accu machines die voor snel en/of fijn zaagwerk zorgen. Bekijk onze hm zaagbladen voor cirkelzagen.

Filters

HM zaagbladen voor accu cirkelzaagmachines

HM zaagblad

Onze hm zaagbladen zijn beschikbaar met verschillende tandtypes, de hm zaagbladen in deze categorie hebben in de producttitel 'wz' staan. Dit houdt in dat deze hm zaagbladen een wisseltand hebben en dus geschikt zijn voor het bewerken van o.a. zacht- en hardhout, spaanplaat en MDF, multiplex en meer. Je kunt bij ons een hm zaagblad vinden in het juiste formaat of uitvoering voor jouw klus. HM zaagbladen staan bekend om de hardheid van het blad, door het metaal, en de lange standtijd van de zaagbladen. Zo zijn ze uitermate geschikt voor een vervangen van een hm zaagblad op een accu machine.

Zaagblad cirkelzaag vervangen

Bij alle soorten accu machines zijn de zaagbladen verwisselbaar. Dit kan nodig zijn als het zaagblad bot is geworden of omdat je met je cirkelzaag een anders soort materiaal wilt bewerken dan dat het zaagblad wat je nu op je machine hebt kan. Let bij het vervangen van je zaagblad op je accu machine wel altijd op je veiligheid en zorg ervoor dat de stekker uit het stopcontact is als je je zaagblad op bijvoorbeeld je cirkelzaag wilt vervangen. Afhankelijk wat je met je zaagblad cirkelzaag wilt bewerken kies je een zaagblad uit.

Vertanding zaagbladen

Zo maakt een hm zaagblad met weinig tanden een grove zaagsneden, voor bijvoorbeeld betonvezelplaten of bekistingshout. Maar voor een fijne zaagsneden is een zaagblad met veel tanden van toepassing. Bij iedere zaagblad staat het aantal tanden vermeldt. De Blueline zijn gestanste zaagbladen met een kleinere tand en de GoldLine zijn hoogwaardige gelaserde zaagbladen met een grote tand voor professioneel gebruik.

Machine zaagblad

Alle hm zaagbladen in deze categorie zijn speciaal geschikt voor accu machines. De zaagbladen van een cirkelzaag staan scherper dan bijvoorbeeld een zaagblad voor een afkortzaag. Dit is zo ontworpen zodat tijdens het zagen de tand het te zagen materiaal naar de zool van de cirkelzaag duwt en dit is erg belangrijk voor je eigen veiligheid. Als een tand van een zaagblad cirkelzaag niet goed scherp zou staan, dan wordt de machine naar achteren geduwd en uit het te bewerken materiaal. Gebruik bij cirkelzagen ook altijd een geleider, zodat je recht blijft zagen en een terugslag voorkomt. Twijfel je nog over welke machine zaagblad het beste bij jouw accu machine past? Neem dan contact op en wij helpen je graag verder. 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    BStools.nl 9 / 10 - 9 Reviews @ Feedback Company
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »